T 0477 81 80 80
BENNY@DENBOUW.BE

WONEN&LEVEN

JE WILT EEN WARME WONING MET EEN STRAKKE LOOK. TIJDLOOS, HEDENDAAGS, DUURZAAM EN BETAALBAAR COMFORT. HET 4S-BOUWCONCEPT BIEDT JE EEN ANTWOORD OP MAAT.

WAAROM?
MET 4S WOON JE MASSIEF, VOLGENS DE NORMEN VAN MORGEN. JE HUIS STAAT ALS EEN BURCHT EN OOGT SUBTIEL. HET IS EEN PLEK DIE JOUW RITME VOLGT EN DAT VAN JE GEZIN. JE VOELT JE THUIS, HIER HERBRON JE IN ALLE RUST. EN HIER KUN JE VOLOP LEVEN.

STERK

We zeiden het al: je woont massief. Elke binnenmuur is een geprefabriceerde keramische wand. Elke muur draagt. En alle muren zijn aan elkaar verankerd via betonnen tussenvloer. Zo woon je in een uiterst solide geheel. De buitenmuren, tot slot, zijn van getrild beton. Dat is een pak stabieler dan façadestenen.

SLIM

Keramische draagmuren zijn slimme muren. Waarom? Ze zijn opgetrokken uit verlijmde elementen van gebakken klei.Bovendien bouw je duurzaam, zonder koude bruggen en zowel akoestisch als thermisch super slim. Nu de EPB-norm almaar strenger wordt, is dat een goed idee. Dragende muren zorgen ook voor een lijnbelasting. Het huis gaat zich minder ‘zetten’, je kunt slimmer gaan funderen, en je hebt vrije keuzes qua architectuur. 4S-bouwen is bovendien betaalbaar bouwen. Zo houd je meer budget over om je woning in te richten naar wens. Tot slot: we werken transparant. Via de klantenzone kun je perfect de planning van jouw project volgen.

STRAK

Je woning heeft van buitenaf een strakke, moderne look, dankzij de betonnen afwerking. Je kunt de gevels ook personaliseren met hout of een andere bezetting: het resultaat blijft harmonieus en hedendaags. Langs de binnenzijde werk je je huis af met de kleuren en structuren die je zelf kiest. Zo wordt het meer dan een huis. Het wordt een thuis.

SNEL

Tijd is geld en je budget is niet onbeperkt. Daarom doen we er alles aan om het bouwproces vlot te laten verlopen. We maken elke muur vooraf in ons atelier: op maat, en in gecontroleerde omstandigheden. We voorzien uitsparingen en kanalen. En we bouwen in functie van de gekozen technieken. Dus geen verrassingen op de werf: we plaatsen elke keramische wand in één kraanbeweging precies op de juiste plaats.

ONZE WONINGEN

BOUW RAAK, MAAK EEN AFSPRAAK