T 0477 81 80 80
BENNY@DENBOUW.BE

WONEN&WERKEN

JE WILT WONEN WAAR JE WERKT. JE HEBT EEN STRAK PLAN. JE HEBT EEN AFGEBAKEND BUDGET. EN JE HEBT EEN DEADLINE. HET 4S-BOUWCONCEPT BIEDT JE EEN ANTWOORD OP MAAT.

WAAROM?
JE MAGAZIJN OF ATELIER MOET ER ZO SNEL MOGELIJK STAAN EN MOET EFFICIËNT ZIJN INGERICHT. DAARNAAST MOET JE WONING ER MOOI BIJ AANSLUITEN, EN WARM COMFORT BIEDEN VOOR JE GEZIN. HET ZIJN TWEE ANDERE MANIEREN VAN BOUWEN, MAAR 4S MAAKT ER EEN UNIEK GEHEEL VAN.

STERK

Dat betekent in jouw geval dat de dragende structuur van je magazijn is opgetrokken uit krachtig staal, en dat de betonnen zijwanden samen één stevige bouwdoos vormen. Je woning trekken we op uit keramische draagmuren met betonnen tussenvloer. Een gewapend geheel

SLIM

Veiligheid voor alles: keramische wanden en betonnen tussenvloeren hebben een zeer goede brandweerstand. We wensen het je niet toe maar bij brand krijgen we een afzonderlijk brandgedrag van de woning tov de werkplaats. Elk compartiment heeft dus zijn eigen stabiliteit. Via de klantenzone kun je perfect de planning van jouw project volgen.

STRAK

Je magazijn en je woning hebben van buitenaf een strakke, moderne look, dankzij de betonnen afwerking. Je kunt de gevels ook personaliseren met hout of een andere bezetting: het resultaat blijft harmonieus en hedendaags. Bovendien werk je de woning langs de binnenzijde af met de kleuren en structuren die je zelf kiest.

SNEL

Tijd is geld. In dit geval is het jouw geld. Je hebt er dus belang bij dat het bouwproces vlot verloopt. Daarom maken we elke muur vooraf in ons atelier. Alles is maatwerk, en alles is klaar voor we op de werf starten. Elke keramische wand plaatsen we in één kraanbeweging precies op de juiste plaats.

ONZE KMO-GEBOUWEN

BOUW RAAK, MAAK EEN AFSPRAAK